2012. június 29., péntek

XIII. Bugaci KFT. - jelentkezési határidő

Kedves Érdeklődő!

Közeleg az idei alkotótáborunk jelentkezési határideje: július 2. (hétfő)!
Ha részese szeretnél lenni ennek a lehetőségnek és élménynek, a fenti időpontig jelezd részvételi szándékod, a felhívásban közzétett elérhetőségeken!
A jelentkezéseket időrendben fogadjuk!
Érvényes az a jelentkezés (helyfoglalás) amellyel kapcsolatban a Budapest Bank 10102529-07245400-01003004 számlára július 3-ig. (kedd) megérkezik a részvételi díj 70 %-a! Erre az élelmiszer és vegyszerkészlet tervezése miatt van szükség. Valamint, ha élni szeretnél a fotóid nyomdai levilágításával, azt szintén keddig (07. 03.) küld el a feher.kalman@gmail.com címre, a paraméterek megjelölésével (az antrakotípiához pozitív, az átviteli eljárásokhoz oldalfordított filmre van szükség!). Paraméterek hiányában 15x20 cm, kristályrácsos negatív levilágításban készíttejük el. Ennek költsége várhatóan 300-800 Ft/db között lesz, mérettől függően!

Amennyiben alkotó munkát nem szeretnél végezni, akkor is szívesen látunk, különösen a 21-i (szombat) bulinapon, amikor "madzagtárlat" keretében bemutatjuk a jobban sikerült alkotásokat.
Érkezésedet jelezd az ellátás zökkenömentessége miatt!

Térkép:http://goo.gl/maps/FOst
Kijutásban telefonos segítséget a tábor szervezői tudnak nyújtani!

5 megjegyzés:

  1. üdv az úraknak!
    ha minden igaz akkor meglátogatnálak benneteket az utolsó 3-4 nap folyamán. ha már tudom biztosra akkor levélben jelzem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mester!
      Örömmel várjuk! Van-e valamilyen különleges kívánsága a nagy melegre való tekinettel, ami várhatóan kitart addig?
      A levél helyett a telefont javaslom: Fehér Kálmán - 70/516-40-70, Ujvári Sándor - 30/248-84-95. Maileket nem nagyon olvasunk a pusztában, bár van térerő.

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Mester!

    A személyes konfort érdekében felhívnám a figyelmet néhány dologra:
    Ugyan van a táborhelyen étkészlet, de "cserkész jellegű, használt". Így, azt tanácsolom, hozzon magával saját poharat/bögrét, lapos és mély tányért kanálgépet, stb.
    Az elhelyezés fa padlón, matracokon (van néhány ágy is), ezért hálózsákot/takarót érdemes hozni. A hálóteremből melegvizes fürdő nyílik.
    Szúnyogok, legyek előfordulása jelentős létszámban várható a pusztában, ezért moszkító hálót, szúnyogriasztót is érdemes csomagolni.

    Örömmel várjuk!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Mester,
    Kérésedre küldöm a rögtönzött képek elérhetőségét:
    http://www.flickr.com/photos/andrewgal/sets/72157630718247640/

    VálaszTörlés